COSNA - Cole Snauwaert Architectuur

woningen VW

2019 - ... 

Antwerpen

Een vervallen hoekgebouw in de Seefhoek maakt plaats voor een nieuwe meergezinswoning.

De beperkte footprint leidt tot subtiele uitkragingen op de bovenliggende verdiepingen om de studio’s te voorzien van voldoende licht en buitenruimtes.

Door de unieke hoekligging en positie van de gevelopeningen ontstaan hierbij verre doorzichten wat de compacte woonunits ten goede komt.


Een commerciële ruimte op de begane grond vormt de basis voor 3 studio’s met daarbovenop een collectieve dakverdieping met buitenruimte.

De studio’s ontsluiten zich via een buitentrap in de oksel van het hoekperceel. 


Raamopeningen met smalle vleugels laten toe aan elke zijde in de raamopening te vertoeven.

Met een koffie in de hand de stadssfeer opsnuiven in Antwerpen Noord.


© 2021 Cole Snauwaert Architectuur

Offerandestraat 1-3 bus 1 | B-2060 Antwerpen